Product sheet


Få indsigt i sårbarhedsscanning generelt og BlackstoneOnes løsning til at håndtere sårbarheder i jeres digitale infrastruktur gennem scanninger.

Produktbladet giver en indsigt  i, hvorfor arbejdet med at beskytte og dokumentere sin digitale infrastruktur er vigtig.

Herudover omfatter produktbladet en grundlæggende beskrivelse af BlackstoneOnes sårbarhedsløsning gennem Vulnerability Management.

Vulnerability Management er ikke kun relevant i relation til det stigende trusselsbillede, men stilles også som krav i flere lovmæssige sammenhænge, hvilket uddybes i produktbladet.

Produktbladet indbefatter desuden en beskrivelse af, hvad vores løsning afdækker, hvilke features vores platform indebærer samt en klarlægning af, hvad ekstern-, intern- og webapplikationsscanning er.

Hent produktbladet her

Kontakt BlackstoneOne

Vi er altid interesseret i en snak om IT-sikkerhed, og om hvordan vores løsning til sårbarhedshåndtering kan styrke din organisation.

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

    Vi anvender dine indtastede oplysninger til at indlede kontakt til dig. Læs mere om hvordan vi bruger og beskytter dine oplysninger i vores privatlivspolitik.