Salgsprofil til BlackstoneOne

Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed, og har du en stor passion for it-sikkerhed, eller en drøm om at komme ind i it-sikkerhedsverdenen? Så læs videre her!

BlackstoneOne søger en salgsprofil, der har lyst til at være med på en rejse. En rejse, som helt sikkert bliver ud over det sædvanlige. Du skal være med til, sammen med teamet, at præge cyber risk, ikke kun i BlackstoneOne, men også i markedet og tilføre endnu flere banebrydende idéer og skabe nye, spændende muligheder for fremtiden. Du skal have lyst til altid at yde dit bedste og samtidig give vores kunder den bedste service, de til dato har oplevet.

Nysgerrighed, kreativitet og lysten til at lære er nøgleord for vores salgsprofil, som altid går efter at vinde. Du har erfaring inden for B2B-salg, gerne inden for cyber risk eller andre tekniske services, men det er ikke et krav. Du motiveres af hele processen fra det første spæde opkald til der er blæk på papiret.

Vores ambition er at være Danmarks bedste cyber-arbejdsplads. Vores filosofi er, at kun topmotiverede medarbejdere er i stand til at yde deres bedste til gavn for vores kunder. Derfor ønsker vi at bryde med traditionel ledelsesfilosofi og skabe en arbejdsplads med en ”Employees First, Customers Second”-approach. Vi har indført 4-dages-arbejdsuge, elsker at anvende moderne teknologi til effektivisering og hader pseudoarbejde.

Som vores nye kollega elsker du at gå på arbejde, du elsker effektivisering, men du elsker også at have tid til dig selv, fordybelse og din familie, hvorfor vores 4-dages-arbejdsuge passer godt ind i dit kram.

Men nok om os, og nu til det vigtigste – dig som person, og også lidt om dine kompetencer. Fortæl os, hvem du er – giv os et godt billede af, hvordan du er som kollega.


Vi søger en profil, der kan krydse mindst halvdelen, og helst flere, af nedenstående punkter af:

 • Fuld af gå-på mod – stort personligt drive. Men også balanceret med tålmodighed.
 • Tillidsvækkende og gør en ære i at skabe relationer.
 • Tager ansvar.
 • Positiv af natur
 • Nysgerrig og altid frisk på at lære.
 • Ved, at telefonen og CRM er din bedste ven og at kun det, der er registreret i CRM, findes.
 • Er selvkørende hunter-profil, som motiveres af jagten.
 • Har min. 2-3 års erfaring med B2B salg, gerne inden for cyber risk, men ikke et krav.
 • Er indehaver af snusfornuft og kan lide at interagere med forskellige kundeprofiler.
 • Du er flittig, ambitiøs og god til at kommunikere.


Du vil i dagligdagen:

 • Kontakte mulige kundeemner og sprede det gode budskab om BlackstoneOnes fortræffeligheder.
 • Samarbejde med din BlackstoneOne-kollegaer.
 • Få ansvar for din egen kundeportefølje.
 • Samarbejde med vores partnerkanal, som også arbejder målrettet for os.
 • Indgå i salgscoach-forløb.


Dine kompetencer er vigtige, men man kan hele tiden dygtiggøre sig, og det støtter vi op om. Så det allervigtigste er et gensidigt match.

Send din ansøgning snarest muligt, og senest den 15. januar 2021 til job@ifcr.dk att.: Lise Christoffersen, Senior Marketing og HR Manager.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.BlackstoneOnes intuitive og innovative cyber-teknologiplatform gør det muligt at forebygge og derigennem reducere sandsynligheden for kompromitterende cyberangreb, gennem overvågning og omfattende kontinuerlig sårbarhedsscanning døgnet rundt 24/7/365.

BlackstoneOne er en del af One Cyber Group. Vi er søsterselskab til Institut for Cyber Risk og ComplyTo - to selskaber, vi arbejder tæt sammen med og deler kontorer med på adressen i Virum, hvilket skaber god energi og synergi.

BlackstoneOne blev en del af One Cyber Group den 1. august 2019, og er One Cyber Groups tredje investering i dansk it-sikkerhed/teknologivirksomhed inden for et år.

BlackstoneOne

Teknikerbyen 5

2830 Virum

Danmark

CVR 37068306

Tlf:. 70 209 209